Dutch Craft Beer Festival 2020
Early Beer Tickets € 16,-

Crafty micro-brouwers met de beste speciale bieren, noisy bands die je de vouwen uit de broek spelen, tasty fingerlicking food! En meer...

Dat kan maar één ding betekenen. Op zaterdag 9 mei organiseren wij van Stanislaus Brewskovitch de zesde editie van ons Dutch Craft Beer Festival! Een festival voor de ware speciaalbier- en muziekliefhebber. 

Wat kun je verwachten? Mooie speciaalbieren, bijzondere brouwers die met liefde over hun vak vertellen, knetterharde bands, gewoon goed eten en een échte festival beleving. 

"Bier is meer dan pils.
Craft Beer is Rock 'n Roll!!"

Speciaalbier, goede muziek en eten dat je papillen in vervoering brengt. Wat wil je nog meer! Dat is het Dutch Craft Beer Festival in een spreekwoordelijke notendop. Proef de bieren die door de brouwers zelf getapt worden. Luister naar de sterke verhalen achter de bieren en de brouwerijen. Geniet van de talentvolle bands met een mooi bier in je hand. Laat je baard stijlvol trimmen. En vergeet ook niet af en toe een lekker hapje naar binnen te werken.

Kortom: Young Craftsmen on display. Pure ambachtslui met passie voor hun werk! Daar gaat het om op dit speciaalbier festival. De basis blijft hetzefde; f*cking mooie speciaalbieren, finger-licking food en kneiter harde bands. Spread the word! Vertel het je vrienden en vage kennissen! En kom dus op 9 mei naar het Dutch Craft Beer Festival.