Early Beer Tickets € 15,-

Bands en Programma

De definitieve programmering wordt later bekend gemaakt. Kijk ook op onze Facebook event-pagina voor updates.

Geniet van de talentvolle bands met een mooi bier in je hand. Laat je baard stijlvol trimmen. En vergeet ook niet af en toe een lekker hapje naar binnen te werken.

the Undisputed Heavyweights

Onze (onofficiële) huisband The Undisputed Heavyweights luidden het festival meteen goed in met hun onmiskenbaar fijne heavyrock sound. Ronkende gitaren en drumpartijen waar je je biertje goed bij vast moet houden!

Nairobi Golf Kid

Met hun gebruik van hypnotiserende polyritmes en atmosferische melodieën, hebben de jongens van Nairobi Golf Kid een geheel eigen plekje in de Nederlandse indie scene toegeëigend. Geïnspireerd door new wave, psychedelische funk, en een verscheidenheid aan Afrikaanse genres, timmeren ze al enkele jaren aan de weg. Inmiddels hebben ze diverse kleine releases en een deelname aan Popronde 2016 in hun achterzak, en staat een debuutalbum op de planning voor eind dit jaar.

Dialogue

Dialogue is een no nonsense grooverock band uit het oosten van Nederland. De sound van de band wordt gekenmerkt door funky baslijntjes, vette gitaarriffs strakke drums en catchy vocalen. Hardrock uit de 90's met een sausje van nu!

Diggeth

Diggeth speelt een explosieve mix van rock, metal en blues. Voor de meesten een niet de voor de hand liggende combinatie, maar voor Diggeth een manier van leven: onder invloed van Metallica, AC/DC, Johnny Cash, Lynyrd Skyryrd en Down hebben ze de Lage Landen veroverd. Ze deelden het podium met Michael Schenker, Exodus, Sacred Reich, Slayer, Megadeth, The Texas Hippie Coalition en Peter Pan Speedrock. Deze zwaargewichten in de wereld van de zware metalen kennen het klappen van de zweep, de Grote Zaal zal op zijn grondvesten schudden bij Diggeth!

Reminder

Een band van nu met de sound van toen, Reminder brengt de Amerikaanse folklore tot leven met een repertoire aan eigen nummers en een flinke dosis energie.

Bek Vol Zand

Bek vol Zand lag al sinds 2009 onder een inspirerende steen ergens in het pittoreske Twentsche land. In de zomer van 2013 maakte het publiek voor het eerst kennis met ze. Van theaterzaal naar kraakpand, van internationaal bierferstival tot in je lokale kroeg, Bek vol Zand heeft zich ondertussen overal in het zweet gespeeld. Zonder drums, maar met de stuwende kracht van snaren is Bek vol zand vooral finger­picking, raggende plectrums en staande bas. De soms wat melancholische (Southern/country) sound dikwijls afgewisseld met stampende en walsende bar­ballads, is geïnspireerd door onder andere ragtime, bluegrass, swing en americana. Nu sluiten ze het Dutch Craft Beer Festival op passende wijze muzikaal af.

Programma

13:00 UUR

DEUREN OPEN
   
13:30 - 14:15 THE UNDISPUTED HEAVYWEIGHTS | KLEINE ZAAL
14:15 - 14:45 BIERYOGA VAN YOGALICIOUS | WILLEM WILMINKPLEIN
14:45 - 15:30 NAIROBI GOLF KID | GROTE ZAAL
15:30 - 16:00 BIERYOGA VAN YOGALICIOUS | WILLEM WILMINKPLEIN
16:00 - 16:45 DIALOGUE | KLEINE ZAAL
17:15 - 18:00 DIGGETH | GROTE ZAAL
18:30 - 19:15 REMINDER | KLEINE ZAAL
19:45 - 20:30 BEK VOL ZAND | GROTE ZAAL
   
DOORLOPEND LIVE BROUWEN BIJ RIGTERSBIER
DOORLOPEND SIGAREN MAKEN MET WILMA TOETER | FOYER
DOORLOPEND BARBIER BAARD & HAAR | FOYER
   
20:45  LAATSTE RONDE 
21:00  EINDE