Early Beer Tickets € 15,-

Bands en Programma

De definitieve programmering wordt later bekend gemaakt. Kijk ook op onze Facebook event-pagina voor updates.

Geniet van de talentvolle bands met een mooi bier in je hand. Laat je baard stijlvol trimmen door de babiers van Sick Puppy Barber Parlour. En vergeet ook niet af en toe een lekker hapje naar binnen te werken.

LAW

www.facebook.com/pg/LAWEnschede

LAW is een drie-mans rockformatie dat een thuiswedstrijd speelt. En spelen kunnen ze. Vette gitaarriffs, bonkende drums, oergeluiden uit de keel van zanger Jeroen. Alle ingrediënten aanwezig om het festival op de juiste manier muzikaal te openen!

the Undisputed Heavyweights

The Undisputed Heavyweights

Ze openen het feestje in de grote zaal; de boys van The Undisputed Heavyweights zijn inmiddels geen onbekende meer voor de vaste bezoekers van ons festival. Ronkende versterkers, een pompende baslijn en spekgladde drumstokjes die alle kanten op vliegen: heavyrock met af en toe een mooi schuifelplaatje.

Switch Bones

www.switchbones.com

Switch Bones gaat proberen jullie zaterdagmiddag-dip er uit te blazen met hun Grungepunk. Ze combineren catchy pop melodieën met zware gitaarpartijen en worden geïnspireerd door band als Nirvana, Melvins en Queens of the Stone Age. "The sky is the limit and the beef is at the bottom!"

Midnight Motel

midnightmotel.nl

Midnight Motel staat garant voor high energy Rock & Roll met een zwaar en vuig gitaargeluid, luid en melodisch zoals rock ooit bedoeld is. Hun energieke en dynamische live show grijpt je bij de lurven en laat niet meer los. “Sex on guitars”

Black Monsoon

www.blackmonsoon.nl

Black Monsoon sluit de line-up in de kleine zaal af met een flinke portie Noise-Grunge; melancholische vocals, ruige gitaren en rauwe drums. Jacky, Marjolijn en Teun laten zich leiden door hun bewondering voor de ongetemde indie uit de tijd van Sonic Youth en de vroege Pixies en PJ Harvey.

Circle J

www.circlej.nl

We sluiten het feestje in de grote zaal af met de folk punkrock van Circle J. Zij serveren een explosieve mix van folk en punk – met doedelzak, banjo, mandoline, tin whistle en een neiging tot wanordelijkheid – die men het beste heet en luid consumeert, onder het genot van en speciaalbiertje.

Programma

13:00 DEUREN OPEN
   
DOORLOPEND SILENT DISCO - WILMINKPLEIN
  SICK PUPPY BARBER - FOYER
13:00 - 18:00 STRAATTHEATER MYSTIEK - WILMINKPLEIN
   
13:30 - 14:14 LAW - KLEINE ZAAL
14:45 - 15:15 THE UNDISPUTED HEAVYWEIGHTS - GROTE ZAAL
16:00 - 16:45 SWITCH BONES - KLEINE ZAAL
17:15 - 18:00 MIDNIGHT MOTEL - GROTE ZAAL
19:00 - 19:45 BLACK MONSOON - KLEINE ZAAL
20:00 - 20:45 CIRCLE J. - GROTE ZAAL
   
20:45  LAATSTE RONDE 
21:00  EINDE