Early Beer Tickets € 15,-

Overige informatie

Locatie en Route


Poppodium Metropool Enschede

De locatie van het Dutch Craft Beer Festival is het poppodium Metropool Enschede, het eerste bovenstedelijke poppodium van Nederland dat programmeert in meerdere Twentse gemeentes, maar ook participeert in andere culturele evenementen in de regio. Gelegen aan het Willem Wilminkplein 2; een prachtig plein met stadstuin in hartje centrum. Een plein waar iedereen kan genieten met een combinatie van groen en bestrating. Het plein verbindt het winkelhalt van Enschede met het station, het Nationaal Muziekkwartier en poppodium Metropool.

metropool enschedevisual maps atak

 

MET DE AUTO

Enschede ligt aan de snelwegen A1 en A35/N35 en de N18. Vanaf de Rijksweg 35 kun je via de invalswegen Westerval/Parkweg, Zuiderval alsmede de Oostweg/Gronausestraat het centrum van Enschede snel bereiken. Vanaf de A1 is het centrum via de invalswegen Vliegveldweg, Weerseloseweg, Deurningerstraat en de Oldenzaalsestraat gemakkelijk te bereiken. Via de N18-Haaksbergerstraat is Enschede vanuit de Achterhoek bereikbaar. 

PARKEREN

Enschede is goed te bereiken met de auto. Je kunt in het centrum van Enschede op veel verschillende locaties parkeren. Parkeer in een van de parkeergarages, op de parkeerterreinen of op parkeerplaatsen in en rondom het centrum. Volg de P-route op de borden en je vindt ze vanzelf. Onder het H.J. van Heekplein is een ruime parkeergarage te vinden. En met P+R kun je voordelig parkeren. Je parkeert je auto op het P+R terrein en vervolgens brengt de bus je naar het centrum. Klik hier voor meer informatie.

MET DE TREIN

De festival locatie ligt direct naast het Centraal Station van Enschede. Zowel vanuit Nederland (NS), maar ook vanuit Duitsland (Deutsche Bahn) is er een perfecte treinverbinding naar Enschede. Er gaan Intercity’s naar Schiphol en Den Haag en stoptreinen naar Zwolle, Apeldoorn, Münster en Dortmund.

MET DE FIETS

Ook met de fiets is het festival prima te bereiken. Naast de bewaakte fietsenstalling op het Wilminkplein, zijn er nog 3 bewaakte fietsenstallingen in het centrum van Enschede. Klik hier voor meer informatie.


Overnachten


Na afloop van het festival lekker blijven slapen? Enschede heeft een ruim aanbod van mogelijkheden om te overnachten. Van een hotel naast de deur midden in de stad tot wakker worden in je tentje tussen de groene velden, het kan allemaal. Kijk voor het volledige aanbod op www.uitinenschede.nl/overnachting.


visual hotelvisual maps hotel