Stanislaus Brewskovitch Events

Ons eerstvolgende event is het Winterbierfestival ‘Winter Wonders’ op 13 januari 2018 in de Grote Kerk in Enschede. Meer informatie over het festival vind je op onze Event-pagina op Facebook.

Mooie winterse bieren in een prachtige setting in hartje Enschede. Dat is het Winterbierfestival ‘Winter Wonders’ in een notendop. Negen brouwers, lokaal en nationaal, serveren hun beste winter biertjes en alles wat nog meer smaakt onder arctische temperaturen. Begeleid door fijne muziek en winterse hapjes. Als je het daar niet warm van krijgt.

De kaarten kun je vanaf 4 november online bestellen in onze webshop. Uiteraard kun je ook kaarten kopen in onze Craft Beer Stores aan de Heurne 44 in Enschede en aan de Sassenstraat 13 in Zwolle.

Wil je alvast in de stemming komen of ben je benieuwd hoe onze festivals eruit zien? Bekijk dan op Facebook de sfeerverslagen van de eerste twee edities op 9 januari 2016 en 14 januari 2017.

Ook van het Dutch Craft Beer Festival in Atak wat we elk jaar in mei organiseren kun je de foto’s bekijken op Facebook, of kijk naar onze after-movie.