Stanislaus Brewskovitch Events

Onze eerstvolgende event is het Speciaalbierfestival Zwolle op 30 september 2017 in de Grote Kerk in Zwolle. Meer informatie over het festival vind je op onze Event-pagina op Facebook.

De Early Beer Tickets zijn € 15,- (entree, proefglas, 2 munten en festivalboekje). De kaarten kun je online bestellen in onze webshop. Uiteraard kun je ook kaarten kopen in onze Craft Beer Stores aan de Heurne 44 in Enschede en aan de Sassenstraat 13 in Zwolle.

Bier is meer dan pils. Craft Beer is Rock 'n Roll! Het Dutch Craft Beer Festival is alles in één. Mooie bieren, goed eten en harde muziek. Een speciaalbierfestival om je papillen te strelen en je oren te geselen. Bieren voor de beginnende speciaalbierdrinker en bieren voor de doorgewinterde beergeek. Kortom: Share our pleasure in Craft Beer!

Wil je alvast in de stemming komen of ben je benieuwd hoe onze festivals eruit zien? Bekijk op Facebook de sfeerverslagen van onze Dutch Craft Beer Festivals (de succesvolle eerste editie in 2015, het 2nd Dutch Craft Beer Festival van 7 mei 2016 en het 3rd Dutch Craft Beer Festival 2017). Ook van het Winter Wonders Winterbierfestival op 9 januari 2016 en de tweede editie van het Winter Wonders Winterbierfestival op 14 januari 2017 (beide georganiseerd in de Grote Kerk van Enschede) zijn sfeercompilaties beschikbaar op Facebook.