Een 360 graden kijkje in de Menistenkerk

We merken dat veel mensen nieuwsgierig zijn. Vaak krijgen we de vragen: “valt het mee? Hoe ziet het er van binnen uit? Moeten jullie nog veel doen?” Tsja … Het is net hoe je het bekijkt ;-) We houden van uitdagingen en hebben rotsvast geloof in ons concept. Maar er zal nog wel wat water door de Dinkel vloeien voordat het klaar is.

Het is sowieso leuk vast te leggen hoe de kerk er nu bij staat. Daarom hebben we een tweetal 360 gradenfoto’s gemaakt van de begane grond.

Eentje van het pubgedeelte. Hier komt straks de pub, de bar en de doorgang (achter) naar de beergarten. Als je ‘naar boven’ kijkt, zie je ook al een beetje hoe de eerste en tweede verdieping eruit zien.

De tweede foto laat de entree zien en het deel waar straks de winkel, ketels en keuken komt.

Trouwens, we zoeken nog steeds ambassadors. Word je enthousiast van onze plannen en wil je graag helpen? Dat kan al vanaf € 100,-. Uiteraard krijg je daar ook iets voor terug. Lees hier wat dat precies is.


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /var/www/vhosts/stanislausbrewskovitch.nl/httpdocs/menistenkerk/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /var/www/vhosts/stanislausbrewskovitch.nl/httpdocs/menistenkerk/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853