Enschede verdient een stadsbrouwerij

Vandaag, vrijdag 22 december 2017, zijn we onze crowdfundactie gestart. Want wij vinden ook dat het tijd wordt voor een stadsbrouwerij in Enschede. Daarom beginnen we er zelf één. In de Menistenkerk achter de Oude Markt. Maar hier hebben we geld voor nodig. Al het geld dat we zelf hebben, stoppen we erin. Maar dat is nog niet genoeg. Daarom doen we een beroep op derden.

Je kan ons op verschillende manieren steunen: als ambassador voor € 100,-, of via een Platinumpakket van € 250,-, € 500,- of € 1.000,-. Daarvoor krijg je natuurlijk ook iets terug. Maar je kan ook investeren (vanaf € 2.500,-) met een rendement van 4,5% procent per jaar (looptijd vijf jaar).

De komende periode houden we jullie via deze blog op de hoogte van de vorderingen. Een ding kunnen we alvast verklappen: het gaat zeker door!


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /var/www/vhosts/stanislausbrewskovitch.nl/httpdocs/menistenkerk/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /var/www/vhosts/stanislausbrewskovitch.nl/httpdocs/menistenkerk/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853