De plannen beginnen vorm te krijgen

Jullie hebben al een tijdje niets gehoord over de voortgang in de Menistenkerk. Dat wil niet zeggen dat het stilgelegen heeft. Verre van dat zelfs ;-) We zijn de afgelopen periode erg druk geweest met het in de steigers zetten van de verbouwing. Allereerst hebben we in SOM= een partij gevonden die ons adviseert en begeleidt gedurende het gehele traject. De eerste vergunningsaanvragen zijn reeds de deur uit en de werkzaamheden zijn gestart.

Samen met hen hebben we afgelopen week het schetsontwerp gepresenteerd gekregen van Studio Dot en Funck&Koek. En we zijn al heel content met het concept! Hieronder een klein tipje van de sluier.

De eerste conceptschetsen

Over het conceptuele gevoel zijn we het al wel eens. Nu op naar de definitieve invulling en de details. Hier alvast een voorschot op de richting die we gaan kiezen:

Bierorgel en buizenpartij Mood bar

De sloop vordert gestaag! Alle muren zijn zo goed als kaal en de plafonds zijn er ook al uit. Nog 2, 3 dagen sloopwerk en dan kan er daadwerkelijk gestart worden met de opbouw.

We zoeken nog steeds ambassadors. Word je enthousiast van onze plannen en wil je graag helpen? Dat kan al vanaf € 100,-. Uiteraard krijg je daar ook iets voor terug. Lees hier wat dat precies is.