TROTS! HET DOEL VOOR ONZE CROWDFUNDING IS GEHAALD!

Vol trots kunnen we melden dat het doel voor de crowdfunding is gehaald! Eind december 2017 zijn we gestart met een streefbedrag van € 300.000,-.
De crowdfunding liep erg goed en aangezien de budgettering toch hoger uitviel (goh…), besloten we het bedrag te verhogen naar € 350.000,-. En ook dat streefbedrag is gehaald! Geweldig, zonder jullie was dit nooit gelukt!

Zoals jullie weten, zijn we al een tijdje bezig in de Menistenkerk. De sloop is afgerond (op een paar details na) en nu gaat de opbouw eindelijk van start. Samen met onze bouwadviseur SOM= wordt alles nu in gang gezet. We gaan jullie niet vermoeien met alle details, want dat zijn er nogal wat… Wees niet bang; qua planning ziet het er nog steeds goed uit! Doelstelling blijft om in juli of augustus te openen. Via deze blog houden we jullie op de hoogte van de vorderingen.

Hartelijk dank voor jullie steun en tot straks in de Menistenkerk!


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /var/www/vhosts/stanislausbrewskovitch.nl/httpdocs/menistenkerk/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /var/www/vhosts/stanislausbrewskovitch.nl/httpdocs/menistenkerk/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853